I després

PLE ABSOLUT EN ELS DOS PRIMERS CONCERTS DEL PORTA FERRADA

Compartiu aquesta història

Quatre anys després de la seva primera actuació, Ludovico Einaudi va tornar divendres a Sant Feliu de Guíxols per inaugurar la 53a edició del festival de la Porta Ferrada amb totes les entrades exhaurides.

I dissabte quan passaven pocs minuts de l’hora establerta es va sentir… “Bona nit, malparits!”. D’aquesta manera, Gerard Quintana, va saltar a un dels escenaris del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, al Guíxols Arena, i va saludar els 6.000 assistents, segons ACN, en el tret de sortida de la seva nova minigira ‘3 , 2, 1 … ‘.
La nit va arrencar amb ‘El boig de la ciutat’ i, des de llavors, la banda gironina no va parar d’encadenar cançons durant més de dues.
Enmig petites sorpreses com ‘Wall’, ‘Avia Rumba’ i ‘Ny Reed’, algunes de les noves peces – sense títol definit- que conformaran el nou treball que sortirà el proper mes de novembre, el primer des de 2001. El concert, únic, va acabar amb “l’Empordà”.
Tal com s’havien marcat, el concert va ser un gran espectacle amb l’ajuda de la pantalla de 52 metres quadrats que es va penjar a l’escenari, un nou sistema de llums i vídeos en directe dels músics i del públic que es retransmetien el mateix moment a la pantalla gegant.
També es van poder veure diverses imatges reivindicatives que ajudaven a contextualitzar les lletres de les cançons del grup. Uns elements que van acabar de convèncer al públic assistent que, des del primer acord, no va parar de saltar, ballar, cridar i cantar al ritme dels Sopa de Cabra.
Amb aquest espectacle vibrant, molt visual i amb llums innovadores, el grup gironí ha arrencat una minigira de només tres concerts que els portarà a ‘Les Santes’ de Mataró el proper 24 de juliol i el 7 d’agost al Festival Internacional de Música de Cambrils.

Foto cedida per Xavier Casals.

El més llegit

I després