VISITA A L’ESPAI THYSSEN DE BORJA I LA SEVA FAMÍLIA
Borja Thyssen i Blanca Cuesta, acompanyats dels seus quatre fills -Sacha, Eric, Enzo i Kala- han visitat aquesta setmana l’Espai Carmen Thyssen. La parella va guiar els nois més grans per la mostra, participant a l’activitat El quadern de viatge. Activitat que van completar a la tercera planta dibuixant les ciutats en què es basa el joc didàctic. El fill i la nora de Carmen Thyssen passen uns dies a Sant Feliu de Guíxols, a la finca Mas Mañanas, i d’aquí a poc continuaran el seu periple estiuenc a Eivissa, on naveguen a bord del vaixell Matamúa recentament ancorat al port ganxó.

500_BORJA
FESTA INFANTIL I SARDANES A LA PLAÇA DEL PUIG

El proper divendres 24 de juliol festa infantil i sardanes a la plaça del Puig.
L’horari serà el següent:
17:30 h Castell inflable
18.00h Xocolatada popular
19.00h Sardanes amb la Copla Baix Empordà
Organitza: Associació de veïns del barri del Puig
Col•labora: Pla de Barris i Agrupació Amics de la Sardana

500_BARRI_PUIG

L’EDGAR I EN SÉ ES RETROBEN AL BARRI DE TUEDA
Aquest dissabte, 25 de juliol a les 10 de la nit, torna el que ja s’ha convertit en un clàssic al barri de Tueda i al lloc dels seus orígens, la Plaça Empordà, el concert de l’Edgar i en Sé. L’espai s’omple de veïns dels entorns i d’altres barris per escoltar el cantautor nascut a la Travessia de Sant Isidre, que ofereix un entranyable repertori de cançons inspirades en la seva infantesa, en aquell entorn amb els seus personatges, els costums i el tarannà dels pescadors, els surers, el mestre d’aixa, les tavernes, etc.
La descoberta de l’Edgar Sanz quan tenia 9 anys interpretant les seves cançons, fou una excusa perfecte per reviure aquella època i, ara, amb gairebé 22 anys, ja mostra les seves pròpies composicions. Organitza l’Associació de Veïns de Tueda.

500_EDGAR_SE

 TRACTAMENT A LES PALMERES DE LA CIUTAT
Us informem que durant la nit del 23 a 24 de juliol d’enguany el Centre Tramuntana farà tasques de tractament contra malures a les palmeres de la nostra ciutat. Aquests són els carrers on es farà el tractament:
Giratori Carrer Canigó, Av. Catalunya, Avinguda Saragossa, Carrer Lleida, Giratori Ctra de Girona, Carrer Joan Camisó, Avinguda Balears, Avinguda Canàries, Parc de les Eres, Sot dels Canyers, Carrer Bilbao, Cementiri Municipal, Cal Pitxu, Plaça Alabrich, Carrer Francesc Campà i Viarnés, Carrer Còrdoba, Rbla Generalitat, Rbla Vidal, Ctra Palamós, Avinguda Europa, Carrer Enamorats, Poble Nou, Pavelló Municipal de Mascanada, Entrada Ctra de Tossa, Santos Boada i Zona del Molí de Vent.

500_PALMERA
MEDIEVALIA, SECRETS, MÚSICA I ESPIRITUALITAT AL MONESTIR DE SFG
Aquest dissabte 25 de juliol a les 18.30h, podreu fer una visita diferent i especial a l’històric Monestir Benedictí de Sant Feliu de Guíxols, en la que les explicacions no quedaran tancades a la realitat del monestir i dels seus monjos, sinó que “sortiran” al carrer per trobar-se amb la vida quotidiana del món medieval d’aquesta zona empordanesa. El duo format per Pedro Burruezo i Maia Kanaan posaran les notes musicals amb cançons perfumades de sons medievals, moriscos, sefardites… tot descobrint els diferents espais de l’edifici.
El preu són 5€, les places limitades i la venda de tiquets es pot fer a l’oficina de Turisme (Pl. Monestir s/n), en horari: de dilluns a diumenge de 11h a 21h
Per més informació:Museu d’Història, Pl. Monestir s/n. de Sant Feliu de Guíxols
Tel. 972821575
A/e museuhistoria@guixols.cat
www.guixols.cat/museu

500_BURRUEZO
CONCENTRACIÓ DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA, ANC
El proper dilluns 27 de juliol, a les 20:30 hores, en el marc de la campanya de l’ANC 27º09’2015” on tot comença, es durà a terme la concentració a 2 mesos de les eleccions plebiscitàries.
L’acte s’ha convocat a la plaça del Mercat davant de l’ajuntament i comptarà amb la presència de Rosa Alentorn, vicepresidenta de l’ANC. L’acte consistirà en la lectura d’un manifest i serà amenitzat pel grup Percussió Ganxona.
D’altra banda, es recorda que ja estan a la venda els bitllets d’autobús per assistir a la Diada de l’Onze de setembre d’enguany a l’Avinguda Meridiana de Barcelona.
Els bitllets es poden adquirir tant al nostre local de les Galeries Sant Joan com a la parada informativa dels diumenges a la Rambla.
Organitza, Guíxols per la Independència, Assemblea Nacional Catalana.

500_ANC
ELS MUSULMANS VAREN POSAR FI AL RAMADÀ 2015
Més de mig miler de musulmans varen celebrar la setmana passada, en una de les antigues naus de la fàbrica Agglotap, cedida per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, la cerimònia que posava fi al mes del Ramadà 2015, la festa final del dejú.
La festa de Aid Al Fitr se celebra el primer dia del mes següent, shawwal. Aquesta festa també fou nomenada pels musulmans la petita festa en comparació a la festa del xai. Aid Fitr també representa una ocasió per a les famílies para reunir-se y compartir menges típicament tradicionals.

500_FINAL_RAMADA
AQUEST CAP DE SETMANA COL.LECTA PER LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER A SFG
L’associació Catalunya contra el Càncer, Com cada any l’últim cap de setmana de juliol, els dies 25 i 26, portaran a terme la col•lecta per la lluita contra el Càncer.
Els llocs seran : el dissabte ,Mercadona de 9 matí a 21h.
Supermercat L’Esclat: Matí de 9 a 13 h.
Rambla Vidal : Matí de 9 a 13 i de 17 a 20 h.
Rambla Generalitat : Matí de 9 a 13.h.
Parròquia del Monestir : dissabte i diumenge les hores de la Missa.
Parròquia Santa Maria : dissabte hora de la Missa.
Diumenge: Rambla Vidal : de 8 a 13 h.
Placeta Maragall : De 9 a 13 h.
Monestir: les hores de Missa.

500_AECC