I després

Solució a l’accés de l’aparcament del Mercat

Compartiu aquesta història

L’entrada i sortida de l’aparcament soterrat de la plaça del Mercat ha estat un maldecap, especialment a l’estiu i caps de setmana. Les cues de cotxes esperant el seu torn per entrar, obstruïen el pas als propietaris de la segona planta del soterrani que havien d’esperar que el degoteig de sortides i entrades de vehicles de rotació, de la primera planta, permetessin l’accés als seus aparcaments.
Després d’estudiar-ho des de totes les perspectives, el regidor responsable, Joaquim Clarà, comunicava que, finalment, s’ha arribat a una solució senzilla que és la que es posarà en marxa, sense haver de fer obres d’ampliació de l’entrada ni cap gran infraestructura. Tot es redueix a pujar la barrera d’accés a la part alta de la rampa i incorporar-ne una altra a nivell de carrer per retenir a l’exterior als de rotació.
Es decideix, per tant, posar dues barreres a l’exterior i fer que els dos carrils del vial d’accés a l’aparcament siguin d’una sola direcció, com s’ha anat fent improvisadament amb els cons a l’estiu.
El carril de l’esquerra, a tocar de la façana de l’Ajuntament, serà únicament pels usuaris de la primera planta (de rotació) i el de la dreta, de pas i també d’ús pels propietaris de la planta segona, que obriran una única barrera d’accés que estarà col·locada a l’iniciï de la part alta de la rampa d’entrada.
Aquests podran accedir-hi directament ja que la rampa estarà lliure de vehicles atès que quedaran retinguts prèviament, a nivell de carrer (just a la cantonada de la façana de l’Ajuntament), amb una barrera que tallarà el pas i, quan hi hagi places buides, podran accedir a la rampa salvant la barrera que els retenia al carrer i la que utilitzaran els propietaris a la part alta de la rampa. Per als vehicles que surtin de l’aparcament no hi ha cap mena de canvi.
Tot seguit us adjuntem un croquis facilitat per l’Àrea d’Infraestructures, Subministraments i Manteniment d’edificis Municipals de l’Ajuntament de Sant Feliu per tal que estigueu prèviament informats dels canvis que es portaran a terme properament.

Clicar per ampliar

APARCAMENT

El més llegit

I després