I després

Crònica Torneig de l’Amistat de l’EFSF

Compartiu aquesta història

Fa just una semana i segons informa el Setmanari Àncora, en el camp de Vilartagues, va tenir lloc el 23è Torneig de l’Amistat de l’Escola de Futbol Sant Feliu de les categories de benjamins i prebenjamins. Hi van participar un total de 32 equips amb més de 300 jugadors nascuts entre el 2003 i el 2006. Els clubs representats, a part dels amfitrions de l’EF Sant Feliu, van ser el CF Lloret, UE Riudarenes, Juventus AC, UE Caldes, UE Quart, UE Llagostera, CFB l’Empordanet, Vic Riuprimer, Ràcing Blanenc, Palafrugell FC, AC Ca l’Aguidó, FE Palamós, FC Vilablareix, PE Bons Aires i l’AC Banyoles.
El torneig va ser un gran èxit de participación i d’organització i els familiars I afeccionats van poder gaudir de les més de 16 hores de futbol –72 partits– que van oferir els menuts jugadors.
L’alcalde de la ciutat, Joan Alfons Albó, i la regidora d’Esports, Magda Lupiáñez, van fer el lliurament de les medalles de participació i dels trofeus als quatre millors classificats de cada categoria.
Va visitar el torneig el delegat de la Federació Catalana de Futbol a Girona, Jordi Bonet, que, acompanyat per una delegació de la Junta Directiva escolar encapçalada pel president Jordi Cambronero i també per la regidora d’Esports, va poder gaudir durant una estona del futbol de Sant Feliu.
Els set representants de l’Escola van aconseguir tres primers llocs, dos tercers, un quart i un cinquè, quedant palès que l’entitat de Sant Feliu té un brillant futur per endavant.
El dissabte al matí van començar els més grans del 2003. Els dos benjamins de l’Escola van fer un gran torneig quedant primers dels seus respectius grups i guanyant després les semifinals, l’A per 2-1 al CF Lloret, i el B a la UE Caldes per 1-0. La final no es va poder disputar a causa d’una tromba d’aigua i l’organització va decidir proclamar com a campions tots dos equips ex-aequo. Van completar els llocs d’honor el CF Lloret i la UE Caldes, tercer i quart respectivament, que s’ho van jugar als penals.
A la tarda van jugar els del 2004. Els quatre primers llocs van ser per al Palafrugell FC, Ràcing Blanenc, FE Palamós i per a l’Escola. El Benjamí C taronja va perdre les semifinals en la loteriadels penals contra el que seria campió, el Palafrugell CF, després d’un empat a 1. En el partit per al tercer i quart lloc, els ganxons van perdre per un ajustat 2-1 amb la FE Palamós, quedant en quarta posició.
El diumenge al matí va ser el torn per als prebenjamins del 2005. El dos conjunts ganxons van fer un molt bon torneig amb la mala sort que es van enfrontar en una de les semifinals que va ser guanyada per l’A (2-0). L’A va ser-ne el campió, vencent clarament la final a la UE Llagostera (3-0) que va ser segona, i el B va aconseguir un més que meritori tercer lloc guanyant la final de consolació al CFB L’Empordanet per golejada (5-1).
Els més petits del torneig, els del 2006, van jugar el diumenge a la tarda i els equips de l’Escola també van tenir una actuació destacada. El Prebenjamí C escolar va perdre les semifinals contra el Ràcing Blanenc (0-2) i va guanyar el CFB l’Empordanet per 3-0 aconseguint el tercer lloc. El Prebenjamí D va fer-se amb la cinquena posición en vèncer la UE Llagostera als penals després d’empatar a 0. L’EF Sant Feliu agraeix la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu i dels jugadors i tècnics de l’entitat que van col·laborar perquè l’esdeveniment es portés a terme.

FUTBOL FACE

El més llegit

I després