I després

La consellera Rigau a l’Escola d’Adults SFG

Compartiu aquesta història

La consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, va ser present dimarts a Sant Feliu de Guíxols on va assistir als actes de celebració del 35è aniversari de l’Escola d’Adults de la Ciutat (1978-2013).
A l’acte hi va assistir també, entre altres, l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, la regidora d’Educació, Júlia Vendrell, el director del centre, Antoni Ferrer, l’exalcalde Antoni Juanals de l’AFOCO (‘Associació per a la Formació Continuada) i altres exalumnes del centre.
Els actes es van celebrar a la Sala Polivalent del Centre Cívic Vilartagues. En concret, es va fer una taula rodona col.loqui titulada “L’educació de persones adultes a Sant Feliu de Guíxols”. La sala estava decorada amb plafons on es resumia la història del centre a partir de nombrosos retalls de premsa o cartells, així com els esdeveniments més importants passat a la ciutat expressats a través de la premsa local. La consellera va observar detingudament aquests plafons.
Els actes de l’escola d’adults han continuat durant tota la setmana, amb els premis del concurs literaris, un berenar de final de curs, projecció de vídeos d’història local oral o les “Noves Ganxoneries 2”, entre molts altres actes commemoratius.

El més llegit

I després