I després

Sisè concert del Festival Nits de Jazz de Platja d’Aro amb “Las Divinas”

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, la Companyia Artística Divinas protagonitza avui a la nit el sisè concert del Festival Nits de Jazz de Platja d’Aro, que es celebra a la zona del Cavall Bernat.
Així doncs, la catorzena edició del certamen musical de Platja d’Aro viurà la sisena nit de concerts avui a partir de les onze de la nit. L’acte estarà protagonitzat per la Companyia Artística Divinas, que oferirà el concert teatral Sing! Sing! Sing! Aquest espectacle es presenta com un record de la primera meitat del segle XX i amb un caire festiu i divertit, que porta el glamour i el savoir faire dels anys 50. La Companyia Artística Divinas ha anat enriquint l’espectacle amb nova música, nova coreografia, vestuari i noves aportacions teatrals.
El cicle de concerts del festival estiuenc té programades vuit nits de divendres de concerts gratuïts que es celebren a la Platja Gran. En concret, a la zona del Cavall Bernat.
L’organització del Festival, dirigida per Josep Maria Sauret i amb la col·laboració de les institucions, confia en repetir el nombre de públic d’edicions anteriors, on es va arribar a la xifra de 20.000 espectadors.
Com s’ha especificat anteriorment, l’espectacle és gratuït i també s’inclou el servei de 1.000 cadires.

El més llegit

I després