I després

Joaquim Clarà vincula una denúncia ciutadana al joc polític de l’oposició de SFG

Compartiu aquesta història

Aquest divendres el Diari de Girona publicava un article en el qual informava que un ciutadà de Sant Feliu havia entrat una instància on denunciava que en diverses ocasions s’havia vist el regidor de vialitat, Joaquim Clarà circulant pel municipi amb una motocicleta sense fer ús del casc reglamentari.

El ciutadà considerava un mal exemple la presumpta actitud del regidor remarcant que, essent qui lliura els diplomes dels cursos de vialitat als alumnes de les escoles, era un mal exemple de conducta i demanava a l’alcalde que posés a una altra persona en el càrrec.

Joaquim Clarà ha fet unes declaracions a Ràdio Sant Feliu en les quals afirma que en el poble ens coneixem tots i la gent sap que compleixo les normes. Jo fins el juliol no vaig en moto i no porto un ciclomotor sinó una moto de major cilindrada. Ja vaig parlar al dia següent amb la persona que va entrar la instància i vàrem aclarir el tema.

Clarà considera que l’acció d’enviar la instància al diari forma part d’un joc polític ja que assegura que el denunciant actuava per comentaris de terceres persones i no per testimoni personal dient que varen arribar a la conclusió que la finalitat d’aquests comentaris només pretenien erosionar la meva imatge. Fins i tot afirma que l’autor de la instància li va dir que se’n penedia d’haver-la entrat i que estava disposat a entrar-ne una altra rectificant la seva demanda de recanvi a la regidoria.

El que Joaquim Clarà considera que en el fons és una anècdota i una tonteria, en referència als fets dels quals se’l acusa, es transforma en la consideració de que es tracta d’una acció fora de la legalitat quan analitza el l’actitud d’algun membre, o bé grup de l’oposició, que no ha respectat llei de protecció de dades ja que declara que, des del diari, es varen fer trucades al ciutadà utilitzant la informació personal que va incloure en la instància.

El regidor diu que es reserva el dret d’iniciar les accions legals que consideri oportunes al temps que manifesta que, quan aquesta documentació s’envia als regidors, no és precisament perquè en facin un ús polític de portes enfora sinó perquè estiguin informats de les demandes ciutadanes que s’adrecen a l’Ajuntament.

Clarà justifica aquesta acció per la impotència d’una oposició que ha de tirar d’anecdotari en no disposar d’arguments de pes per desgastar el govern del qual forma part.

Al peu, us adjuntem l’article del Diari de Girona:

El més llegit

I després