I després

Ampliació del Club Nàutic Port d’Aro

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, el Club Nàutic del Port d’Aro acaba d’estrenar una ampliació de les seves instal·lacions, que inclou un nou edifici de 1.500 metres quadrats repartits en dues plantes que acollirà, entre d’altres, una sala de fitness, dues sales socials per a joves i per a adults, una gran sala polivalent i diversos espais per al servei.
Segons va explicar el president del Club Nàutic, Tomàs Fanjul, van prendre la decisió d’ampliar les instal·lacions perquè l’anterior edifici, que data de 1984, havia quedat petit per a totes les activitats que hi volien fer. I és que el Club Nàutic del Port d’Aro no vol ser només un “aparcament” per als vaixells, sinó que sempre ha procurat ser també un centre social on es facin activitats, com per exemple classes de vela, i que els seus socis es puguin conèixer els uns als altres.
El nou edifici ha estat finançat de forma privada, amb les quotes dels socis, i ells són també els que han col·laborat per convertir-lo en realitat: des de l’arquitecte i l’aparellador fins al que ha aportat les màquines de fitness a bon preu, tots són socis del Club Nàutic.
L’espai principal del nou edifici és la sala polivalent, decorada amb pintures i un mural de l’artista nord-americà resident a Catalunya Philip Stanton. L’objectiu és que aquesta sala serveixi per acollir activitats de caràcter lúdic, però també cultural, com per exemple actes i xerrades relacionades amb el mar i el medi ambient o amb el món de la vela.
També hi haurà dues sales de reunió per als socis, una per a adults i l’altra per als més joves, on es podran trobar billars i espais de reunió. Al costat s’hi pot trobar, a més, una nova sala de fitness perquè els socis puguin posar-se en forma, nous serveis amb dutxes i banys i fins i tot una cuina per al personal.
El Club Nàutic del Port d’Aro compta en aquests moments amb un miler de socis i al seu voltant hi ha unes mil vivendes, la qual cosa dóna una població, a l’estiu, de 3.000 o 4.000 persones. Durant el període estival hi treballen al voltant de 50 persones, mentre que de forma indirecta donen feina a uns quants centenars més. Per a Fanjul, tot això fa que el Club estigui ple de vida: “Tots els socis tenim la il·lusió d’estar aquí, i estem encantats de trobar-nos al cor de la Costa Brava i en un entorn natural tant privilegiat”, assenyala el màxim representant de l’entitat.
Ara, explica el president del Club, estan centrats en aconse?guir la renovació de la concessió, que s’acaba d’aquí a quatre anys. De fet, la concessionària de l’espai és l’empresa Sierra de Mías, però la gestió sempre l’ha portat el Club Nàutic i Fanjul confia en poder continuar-ho fent. Per això, remarca que les relacions amb l’empresa són molt bones i que han entrat junts la sol·licitud de renovació.

El més llegit

I després