I després

Noves tanques de seguretat a l’entorn del Cor de Maria

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha instal.lat dues tanques a l’entorn de l’Escola Cor de Maria. Aquestes tanques serviran per limitar l’accés als vehicles durant l’entrada i sortida dels alumnes i acompanyants per convertir el sector en un espai segur. La directora del centre, Cristina Carrión, ens explica com s’ha gestional la seva col.locació.

 

Una de les tanques està situada a l’encreuament del carrer Nou de l’Algavira amb el carrer de la Creu i l’altra, a la travessia de l’Algavira amb el carrer de La Creu. Aquesta actuació se suma a la que s’ha realitzat recentment a l’escola l’Estació, on s’han instal.lat uns pivots que no permeten l’accés als vehicles durant l’entrada i sortida al centre.

Altres actuacions fetes als centres escolars en els darrers anys inclouen l’habilitació d’un espai per a vianants al Gaziel, al carrer Roselló, per a evitar aglomeracions i que els alumnes puguin sortir del recinte amb més seguretat. També es va crear una illa escolar segura als voltants de l’Escola Mossèn Baldiri Reixach.

El més llegit

I després