I després

S’INICIA L’ENDERROC DEL REX I LES NOIES

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres han de començar els treballs de demolició dels hotels Rex i Les Noies, entre altres edificis que, conjuntament amb la nova construcció de l’Hotel Elke, provocarà talls de carrers, canvis de direccions i variacions en el trànsit entre altres incidències.
És per això que el regidor de gestió urbanística de l’Ajuntament de Sant Feliu, Josep Saballs, va enviar una carta als veïns directament afectats, el contingut de la qual cal que coneguin també la resta de ciutadans que transiten per la zona.
“Durant el primer mes, aproximadament, les obres d’enderroc es faran a nivell interior i pràcticament no afectaran ni la circulació de vianants ni la de vehicles.
Posteriorment, a partir de mitjans de novembre aproximadament, les obres d’enderroc afectaran les façanes i comportaran el tall d’un tram del C/ Sant Ramon i de tot el C/ Sant Roc. Aquests carrers es tallaran a l’alçada de la Rambla del Portalet.
El tram del C/ Sant Ramon comprès entre la Rambla del Portalet i el C/ Àngel Guimerà restarà tallat al trànsit uns 2 mesos durant els quals només hi podrán accedir els veïns i usuaris dels guals.
El C/ Sant Roc quedarà tallat a la circulació durant 14 mesos, aproximadament. A l’igual que en el cas del C/ Sant Ramon, durant aquest període de temps només hi podrán accedir els veïns i usuaris dels guals, amb entrada i sortida des del C/ Sant Ramon.
També a mitjans de novembre, aproximadament, la vorera i el vial de la Rambla del Portalet del costat de les obres del futur hotel, des del C/ Sant Roc al C/ Sant Ramon, es tancarà i quedrà dins el recinte d’obres. Serà per aquest espai per on entraran i sortiran els camions de l’obra.
El conjunt de les obres, primer les de demolició i després les de construcció del nou edifici hoteler, està previst que tinguin una durada aproximada de 2 anys. Durant aquest període la circulació de vianants pel C/ Sant Roc, pel C/ Sant Ramon i per la Rambla del Portalet està garantida, exceptuant moments puntuals en que es durà a terme l’enderroc de les parts altres dels edificis, en que quedarà restringit el pas de vianants pels C/ Sant Ramon i Sant Roc.
Mentre durin les obres el C/ Àngel Guimerà canviarà el sentit de la circulació.
L’empresa constructora responsable de les obres d’enderroc és Construccions Josep Sais S.L.
Si desitgeu més informació podeu adreçar-vos a l’àrea d’urbanisme i obres de l’Ajuntament, trucant al telèfon 972.32.70.13, o bé a la següent adreça electrónica: urbanisme@guixols.cat

 

 

El més llegit

I després