I després

S’inicia la instal·lació de la carpa del Guíxols Arena

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament instal·la al Guíxols Arena una carpa gegant per acollir activitats de les diverses entitats de la ciutat. El seu muntatge s'ha iniciat aquesta setmana i es preveu que estigui llest els propers dies.

Compartiu aquesta història

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Sant Feliu instal·la al Guíxols Arena una carpa gegant per acollir activitats de les diverses entitats de la ciutat. El seu muntatge s’ha iniciat aquesta setmana i es preveu que estigui llest els propers dies; de fet, s’estrenarà amb La gent gran de Sant Feliu anem de festa, un dinar amb ball del qual jubilats i jubilades de la població ganxona seran els protagonistes. Durant els mesos que estigui instal·lada, per la carpa hi passaran escoles, associacions i altres entitats de la ciutat, si bé la demanda d’equipaments municipals és molt elevada. Per tant, amb el desplegament temporal de la carpa s’evitaran atapeïments en d’altres instal·lacions, com ara els pavellons.

La carpa del Guíxols Arena serà, a més, l’epicentre d’esdeveniments importants organitzats pel consistori, com ara el Carnaval i algun dels actes emmarcats en la capitalitat de la sardana de Sant Feliu de Guíxols. També s’hi celebrarà la gran festa de Cap d’Any, enguany encapçalada per l’actuació musical del grup de versions The Covers Band i la sessió del PD Ivanote.

La infraestructura té unes dimensions de 70m de llargada per 20m d’amplada, el que es tradueix en 1.400m2 de carpa. A més, disposa d’un sistema de climatització per combatre el fred.

El més llegit

I després