Un any més, torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la Fira de Nadal, organitzada per l’Ajuntament, amb propostes dirigides a tots els públics i gustos i que s’allargarà durant el divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 de desembre, a La Rambla.
La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, explica que “encetem les activitats nadalenques després de l’encesa de llums de la setmana passada”.

“A banda de parades amb productes típicament nadalencs de diversos tipus, des de decoració passant per regals i el menjar típic d’aquestes dates, també tindrem tallers dirigits als més petits de la casa però també per adults, que poden trobar el seu taller en aquesta fira”, comenta la regidora. També hi haurà el Tió de Nadal, “que camina i va acompanyat d’una pastoreta i que amentizarà aquesta fira”.

Cucharero comenta que s’espera que “a banda de la pròpia gent de la ciutat, i dels que molts caps de setmana ens acompanyen, vingui també gent de fora”, convertint-se en un “bon pol d’atracció” per aquests dies.

En aquest enllaç podeu consultar totes les activitats que s’emmarquen dins la Fira de Nadal i també totes les propostes que trobareu durant el Nadal a la Ciutat.