I després

S’inauguren al Monestir dues exposicions relacionades amb la marxa LGTBI del 17 de juny

Una de les exposicions inclourà aquarel·les inèdites de l'artista ganxona Quimeta Serra

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge a les 6 de la tarda s’inauguraran dues exposicions al Monestir de Sant Feliu de Guíxols que seran l’avantsala de la marxa d’alliberament LGTBI que se celebrarà a Sant Feliu el dissabte 17 de juny. Una de les mostres la formaran aquarel.les inèdites de l’artista ganxona Quimeta Serra sota el nom de ‘De la foscor a la llumsortir de l’armari’. Així ens ho explica Jose Alberto García Monge, comissari de les exposicions i delegat a Sant Feliu de l’associació LGTBI EmpoRderats

Cadascuna d’aquestes aquarel·les va acompanyada del testimoni real de persones del col.lectiu LGTBI que expliquen com viuen la seva situació personal. 

Pel que fa a la segona mostra, s’anomena ‘UrbexTempus Fugit’ i inclou fotografies de l’artista de Sant Feliu ZayasLevan, OzonaIris i Víctor, fotògrafs barcelonins. Està formada per imatges d’exploracions urbanes de llocs creats per l’ésser humà i que han estat abandonats. 

Les mostres es podran visitar des del proper dilluns 5 de juny fins el dissabte 17 de juny a la quarta planta del Monestir. L’horari és de dimarts a divendres de 17 a 20 hores i el cap de setmana d’11 a 14 i de17 a les 20 hores.   

Marxa reivindicativa per la visibilització del col·lectiu LGTBI

Les dues exposicions s’emmarquen dins la marxa reivindicativa que s’organitza des de l’associació LGBTI Emporderats relacionada amb el 28 de juny, Dia per l’Alliberament LGTBI. La finalitat de l’activitat és donar visibilitat a aquest col·lectiu a la ciutat.

La marxa es farà el dissabte 17 de juny i sortirà a les 7 de la tarda des del sector de l’Arc de Sant Benet, passarà per l’Avinguda Juli Garreta i el Passeig per acabar a l’Espai de la Sardana, als Jardins Juli Garreta.

A continuació es farà la lectura d’un manifest i se celebrarà una festa a la Sala Las Vegas. L’entrada serà amb sistema de taquilla inversa i els diners recaptats es destinaran a una ONG.

El més llegit

I després