I després

Reunió entre l’Ajuntament i les entitats socials per treballar de manera coordinada

Compartiu aquesta història

Diverses entitats de caire social de Sant Feliu de Guíxols es varen reunir dilluns amb l’Ajuntament per iniciar una taula local d’entitats i treballar de manera coordinada, transversal i en xarxa, promoure la participació ciutadana i treballar per garantir la qualitat de vida de la ciutadania. Aquesta és una iniciativa que s’ha impulsat des de l’Àrea d’Acció Social del consistori.

Dues de les entitats presents a la reunió varen ser Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro i la delegació d’Oncolliga a la nostra ciutat. Cristina Pardo, delegada d’Oncolliga Sant Feliu i Susi Basart, coordinadora de Creu Roja, ens expliquen com han viscut aquesta primera trobada.

Durant la reunió es va parlar sobre com optimitzar les accions davant les diferents situacions d’exclusió que van apareixent. A més, les entitats varen compartir la seva informació i el consistori va aportar la diagnosi d’inclusió social que està realitzant. També, l’ajuntament va traslladar la informació sobre les properes subvencions municipals previstes.

El més llegit

I després