I després

Sessió informativa del programa de mentoria per acompanyar persones refugiades o migrades

Es farà al Centre Cívic Vilartagues el dimarts 6 de juny a partir de les 18.30 hores

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha organitzat una sessió informativa sobre els programes de mentoria del Programa Català de Refuig. La finalitat de la mentoria és acompanyar a les persones migrades, les que sol·liciten protecció internacional o arrelament social i que arriben a la nostra ciutat. Amb el programa es vol millorar la seva inclusió social a través de l’intercanvi cultural i l’aprenentatge compartit.

La sessió serà el dimarts 6 de juny al Centre Cívic Vilartagues, a la Sala Parquet, a partir de les 18.30 hores. Per assistir-hi cal apuntar-s’hi prèviament al correu tempsxcures@guixols.cat. Durant la sessió hi haurà servei de canguratge per qui ho necessiti.

Dins el programa de refugi, els mentors han d’ajudar als mentorats en l’aprenentatge de la llengua, l’ampliació de la xarxa de les persones que formen part del programa, a més d’ajudar-los a descobrir l’entorn i acompanyar-los en el camí sociolaboral.

Aquest servei està promogut per l’Ajuntament, el Servei de Primera Acollida, Caritas i Creu Roja, com també la Coordinadora de Mentoria Social i la Fundació Resilis. Podeu conultar més informació sobre el programa clicant aquí.

El més llegit

I després