I després

S’ha obert el termini per apuntar-se al Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu

Les obres que optin a participar no es poden haver representat a la ciutat en els darrers 4 anys i han de tenir una durada de 90 minuts

Compartiu aquesta història

Ja s’ha obert el termini per participar en la 20a edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols que organitza l’Agrupació Teatral Benet Escriba amb el suport de l’Ajuntament.

Poden participar-hi tots els grups teatrals els components dels quals, inclòs el seu director, siguin amateurs, i tenen de termini per apuntar-se fins el proper 30 de juny d’aquest any. Roser Descayre, presidenta de l’Agrupació, valora molt positivament l’assistència de públic de la passada edició.

Les formacions han de presentar a l’organització fotografies del muntatge, també una còpia enregistrada d’una de les representacions o bé un exemplar del text de l’obra o un dossier. En cas que no es pugui entregar aquest material, caldrà facilitar una data per a que l’organització pugui anar a veure presencialment una de les funcions.

Pel que fa als espectacles que s’hi presentin, aquests han de tenir una durada de 90 minuts i no es poden haver representat a Sant Feliu almenys en els darrers 4 anys. Les funcions es faran entre el mes d’octubre d’aquest any i el mes de març de 2025, com és habitual al Teatre Auditori Narcís Masferrer els diumenges a les 6 de la tarda.

Entre els premis que s’entregaran al cloure el certamen s’inclouen el de millor director, millor actor i actriu en paper principal, millor actor i actriu en paper de repartiment, el premi Ricard Pelló a la millor dicció i vocalització, a més de diversos guardons de grup.

Podeu consultar les bases completes, com també tota la informació necessària per participar al concurs, a més d’adreces i telèfons d’interès, aquí sota.

El més llegit

I després