I després

Dilluns comencen les obres de reparació de l’aparcament de La Corxera

Una de les novetats serà la senyalització de zones verdes dirigides a ciutadans i usuaris que treballen en empreses de la ciutat

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns 6 de maig començaran les obres de reparació i condicionament de l’aparcament de La Corxera, unes feines que està previst que s’allarguin durant 5 setmanes. Aquesta és una de les actuacions que tenia previstes l’Ajuntament un cop va donar inici la nova gestió municipal dels aparcaments i zona blava de la ciutat a través d’una empresa que dona feina a persones amb necessitats especials.

Una de les novetats a l’espai serà la senyalització de zones verdes dirigides a ciutadans i usuaris que treballen en empreses de la ciutat, uns espais que per als visitants funcionaran com a zona blava.

Les obres que s’hi faran consistiran en reparar bonys i forats, a més de solucionar els diversos problemes d’arrels que hi ha a l’espai. També es faran feines de reasfaltat i repintat. El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, ens parla de les accions previstes.

Aquestes noves zones seran espais que no utilitzaran cotxes ni vianants i que “generaran una nova zona verda d’enjardinament” que farà que hi hagi algunes places d’aparcament menys “però que milloraran la seguretat i l’ús d’aquest espai”, explica Saballs.

Pel que fa al pintat dels aparcaments, les places seran una mica més amples que les actuals “ja que en alguns casos generaven dificultats a l’hora d’entrar i sortir dels vehicles”, conclou el regidor.

El més llegit

I després