I després

SFG DISPOSARÀ DE CÀMERES DE VIGILÀNCIA EL 2017

Compartiu aquesta història

Mentre els municipis del voltant han fet els deures en la instal.lació de càmeres de seguretat i vigilància pel control d’entrades i zones estratègiques, a més de foragitar els delinqüents, Sant Feliu encara ha de fer la primera inversió.

En el programa Línia amb l’alcalde de la nostra emissora demanàvem a Carles Motas que expliqués en quin punt es trobava el projecte d’instal.lació que s’havia anunciat i que també ha estat demandat pel director general de la Policia de la Generalitat, Albert Batlle.

Motas va respondre que ja tenien el plec de condicions i que començaven el procés de licitació, calculant que pel 2017 ja se’n disposarà i afegint que la instal.lació ha de ser continuada en el temps per tal d’ampliar el nombre d’unitats ja que el cost del mòdul central requereix la inversió més important.

Punts com totes les entrades i sortides de Sant Feliu (carreteres de Girona, Palamós i Tossa), les rondes, la zona comercial i urbanitzacions com Sant Amanç, per enregistrar les matrícules de vehicles, es compten com a prioritaris i progressivament, a altres zones de la ciutat on també són necessàries.

L’alcalde recordava que “aquest camí el vam iniciar al mes de març, concretament el dia de la patrona de la Policia Local, on varem adquirir públicament el compromís perquè estem convençuts que la col.locació de les càmeres augmentarà la sensació de seguretat i seran efectives a l’hora d’identificar vehicles”.

El més llegit

I després