VENDA D’ENTRADES PEL CONCERT “HOMENATJANT”

En pocs dies a Sant Feliu es podrà escoltar en una sola tarda una compilació d’èxits dels anys 60, 70 i 80, en el concert especial que Alícia Calzada i Nitu Figueras oferiran al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer el diumenge, 6 de novembre a les 19:00 h. per al qual ja s’han posat les entrades a la venda a l’Oficina de Turisme. també es poden adquirir des d’una hora abans del concert a la taquilla o bé per Internet: http://bit.ly/2dddRC6

“Homenatjant”, que també és el nom del seu nou disc, és el petit homenatge de la cantant guixolenca al gènere masculí (en general) i en particular a compositors o cantants masculins dels anys 60 a 80:
Joan Manel Serrat, Joaquín Sabina, Alberto Cortez, Lucio Dalla, Pablo Milanés, etc. homes que amb la seva música i veu han acompanyat Calzada en un moment o altre de la seva vida i que de ben segur també ens han acompanyat a molts de nosaltres.

Dalt l’escenari l’acompanyen tres grans músics, pianista, baixista i bateria aconseguint un ambient màgic i relaxant. Tots els temes de l’actuació han estat arranjats per un “altre home especial” per a Calzada, Nito Figueras. Amb el seu talent i toc personal fa que aquests temes tornin a sonar frescos i plens d’energia. Ell també és el pianista i director musical dins l’escenari, així com del disc que s’ha editat amb tota aquesta col·lecció de cançons..

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació