I després

GRAN TROBADA DE CORALS A L’ESGLÉSIA DE SFG

Compartiu aquesta història

Magnífica interpretació coral de l’Hallellujah, Oratori El Mesies de Haendel, a càrrec de tres formacions corals: una anglesa (la East Grinstead Coral Society) i dues locals de Sant Feliu de Guíxols: la Cypsella i la Coral del Monestir el passat dissabte a l’església Mare de Déu dels Àngels de Sant Feliu de Guíxols.

Les tres formacions, dirigides respectivament per Richard Jenkinson, Visi Díaz i Josep Maria Garcia Plaja van omplir l’església del Monestir de Sant Feliu de Guíxols en un concert memorable.

Totes les formacions van oferir tastet de les seves respectives corals, i es va acabar amb dues peces conjuntes. L’abans esmentat ‘Aleluia’ de Haendel, i la cantata 147 ‘Jesus Bleibet’ de Bach, davant un públic emocionat.

Els locals van fer peces de Schubert (coral del Monestir), mentre que la Cypsella va apuntar cap a Andrew Lloyd Webber. Els anglesos, per la seva banda, van fer un repertori de diferents registres, passant per música religiosa, amb un elenc de cançons folk angleses.

Una magnífica vetllada que va omplir l’església i va significar un pas més en l’agermanament entre Sant Feliu de Guíxols i la ciutat d’East Grinstead, situada al sud de Londres, amb un lligam continuat de fa anys.

El més llegit

I després