I després

INCIDÈNCIES EN LA CIRCULACIÓ PER OBRES A SFG

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està informant als ciutadans sobre alguns canvis de circulació de vehicles que es portaran a terme per les obres de reurbanització del tram del carrer Sant Martiria que va des del carrer Garrofers fins la carretera de Girona.

Aquest cap de setmana ja s’ha hagut de tallar el carrer Francesc Jofre (lateral de la biblioteca) que, juntament amb Sant Martirià i altres carrers de l’àmbit, requereixen una nova conducció d’aigües pluvials.

Durant els dies 2, 3 i 4 de novembre (dimecres, dijous i divendres), el carril de baixada de la carretera de Girona, entre Sant Martirià i Francesc Jofre, quedarà tallat i s’anirà alternant el trànsit de vehicles en els dos sentits de circulació, degudament senyalitzat.

Tanmateix el dilluns 7 de novembre quedarà tallat el carril en sentit de pujada d’aquest mateix tram per tal d’executar la part de canalització fins el carrer Sant Martirià i la circulació viària es senyalitzarà de la mateixa manera.

També, a partir del dia 7 de novembre, es tallarà definitivament el tram de Sant Martirià que va des de Garrofers a la carretera de Girona i romandrà tancat fins que finalitzin les obres de reurbanització.

Com a solució alternativa, durant aquest període, el tram ja reurbanitzat de Sant Martirià, que va de Garrofers a Sant Domènec, canviarà de sentit de manera que els vehicles disposaran d’una sortida en aquesta direcció.

El més llegit

I després