I després

SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA

Compartiu aquesta història

Des de l’11 fins el 20 d’octubre se celebra a Sant Feliu de Guíxols la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb les següents activitats:
Del 13 a 15 d’octubre, si utilitzeu el transport públic i us regalaran. Amb la col.laboració de Tramuntana, Centre Especial de Treball, i Moix, Obres i Serveis. Les plantes es podran recollir a l’edifici de les Vetlladores els dies laborables del 13 al 20 d’octubre de 2015. Amb el mateix tiquet s’entrarà en el sorteig de 12 targetes T10.
El 16 d’octubre, divendres, bus urbà i escolar gratuït amb la col.laboració de SARFA.
El 17 d’octubre, dissabte, caminada per la salut amb el Centre Excursionista Montclar. Sortida a les 9h a la Plaça del Monestir. Tornada a les 11,30h al davant de l’Ajuntament. Hi haurà piscolabis i regal per als participants. El recorregut serà pels boscos propers a Sant Feliu de Guíxols i s’acabarà amb un bany al racó de Ponent. Cal portar calçat adequat i aigua.
Bicicletada popular amb l’Esport Ciclista Guíxols amb sortida a les 9h a la Plaça del Monestir. Tornada a les 11.30h davant l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Hi haurà piscolabis i regals per als participants. El recorregut serà per la via verda fins a Santa Cristina d’Aro i la tornada per camins en direcció a la font del Pi. Cal portar casc i aigua.
20 d’octubre, dimarts, sorteig de 12 “T-10”, targetes recarregables de 10 viatges gratuïts del servei de transport municipal. Els resultats es faran públics als mitjans de comunicació municipals.

 

El més llegit

I després