I després

IDIOTA, AL GUÍXOLS ESCENA DE TARDOR

Compartiu aquesta història

El proper 17 d’octubre a les 21h arriba al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols la tercera proposta del certamen Guíxols Escena. Es tracta d’ Idiota, obra escrita i dirigida per Jordi Casanovas i interpretada per Anna Sahun i Ramon Madaula.
En la sinopsi s’apunta que “Un home es presenta a unes molt ben remunerades proves psicològiques. Formen part d’un misteriós experiment que una important fundació està desenvolupant. El que l’home creu que serà una manera fàcil i senzilla d’aconseguir els diners que necessita per resoldre els seus problemes econòmics es convertirà en una autèntica trampa, tant física com psicològica. Una atractiva psicòloga el posarà a prova duent-lo a reaccions totalment insospitades per ell. Nomes concentrant-se serà capaç de sortir-se’n. Si no ho aconsegueix, el final serà fatal.
Aquesta obra significa el retorn de Jordi Casanovas al thriller i a la comèdia negra després de les obres “Un home amb ulleres de pasta” i “Sopar amb batalla”. Un joc negre, divertit i ple de suspens que situarà al protagonista al límit de la seva paciència i al límit de la seva raó. Un joc també per l’espectador, que haurà de resoldre els diferents obstacles que se li presentin al protagonista des de la seva butaca.
Explica l’autor que “Moltes vegades em sorprenc com en moments de gran pressió, m’han sobrevingut valuoses idees, que després no he sabut entendre per quin motiu havien sortit, però que resultaven perfectes per solucionar algun problema, ja fos en l’escriptura o en la vida quotidiana. La nostra ment encara és capaç de sorprendre’ns. La nostra manera d’afrontar problemes, relacions o crisis.
És per això, que en un moment com el que estem vivint, on la frase més repetida resulta ser “cal reinventar-se”, tenia ganes de plantejar-me algunes preguntes sobre la nostra capacitat per mutar, per evolucionar o per pensar.
Idiota és una comèdia negra, un thriller ple d’enigmes o, com anomenen els anglosaxons, un autèntic “mind-bender”. Espero que els espectadors de la funció acabin recargolant tant la seva ment i el seu cervell com els nostres protagonistes. Ens divertirem amb una eina que encara no té límits coneguts”.
El preu de l’entrada és de 16 euros, o bé 14 euros la reduïda i es poden adquirir on-line a través de la següent adreça: https://www.codetickets.com/teatre-auditori-narc%C3%8Ds-masferrer/ca/web/14

El més llegit

I després