I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

XLIII APLEC DE LA VERGE DEL BON VIATGE
El proper dilluns, 12 d’octubre se celebrarà la quaranta-setena edició de l’Aplec de la Verge del Bon Viatge a l’Ermita de Sant Elm de Sant Feliu organitzada per l’Associació Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm amb la següent programació:
09:30: Celebració de la Santa Missa i concert de la Coral del Monestir dirigida per Josep M. Garcia Plaja.
Exposició de treballs de punt de creu a càrrec d’Anna Casadevall i detalls d’Anna Mir.
12:00 Sardanes amb la Cobla Vila de la Jonquera, col·labora l’Associació Amics de la Sardana.
14:00 Arrossada Popular a benefici de restauració i millora de l’ermita. Venda tiquets a l’estanc de la
Plaça Salvador Espriu, Perruqueria Cebado i llibreria La Guineu. Preu 9 euros. Cal portar plats i coberts.
17:00 Ball a càrrec del Trio de la Costa Brava.
Sorteig d’una magnífica quina. Hi haurà servei d’entrepans i begudes i bus Montdela-Crurisa gratuït amb sortida de la Plaça del Monestir.

500 ERMITA

 

EXPOSICIÓ DE L’ESCOLA D’ART JOSEP ALBERTÍ
Durant tot aquest mes d’octubre a La Capella de l’Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols, es pot visitar una exposició col·lectiva dels alumnes de l’Escola d’Art Josep Alberti en la qual s’hi mostren un munt de treballs de diferents estils i diverses tècniques que mostren les evolucions dels alumnes d’aquest centre i on es poden comprovar les evolucions dels mateixos.
Aquest dissabte, 10 d’octubre, a les 19:00 h. es farà la inauguració oficial, oberta a tothom i els horaris de visita són: de dijous a dissabte d’11:00 h. fins les 13:00 h. i des de les 18:00 h. fins les 20 hores. Els diumenges des de les 11:00 h. fins les 13:00 h.

500 ESCOLA ART

 

EXPOSICIÓ DE LÀMPADES TYFFANY A L’ANTIC HOSPITAL
Des del passat dimarts, 6 d’octubre i fins el dimarts dia 20, als baixos de l’Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols hi romandrà exposada una interessant col·lecció de làmpades Tyffany, artesania ganxona realitzada en vitrall amb diverses formes, figures, colors i temàtiques per Josep Torrodà.
Podeu visitar-la de dilluns a divendres de 16 h. a 20 h. Dissabtes, diumenges (i el dilluns festiu, 12 d’octubre) de 10 h. a 14 h. i de 16 h. a 20 h. Podeu visionar el següent vídeo sobre alguns treballs: https://www.youtube.com/watch?v=2QWN0w1yJaY

500 LAMPADES

 

DIMARTS CONCENTRACIÓ DE PROTESTA PELS IMPUTATS DEL 9N
Quan ja s’havien donat per acabades les concentracions a la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols, després de les passades Eleccions al Parlament de Catalunya, tornen les convocatòries, a la ciutat difosa per Junts pel Sí..
L’ Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’ Associació de Municipis per la Independència i l’ Associació Catalana de Municipis han convocat les concentracions davant dels ajuntaments del país el proper dimarts 13 d’octubre a les 19.30 h i animen a “acompanyar”Irene Rigau i Joana Ortega el mateix dia 13 i Artur Mas el 15 d’octubre a les portes del Tribunal Superior de Justícia, on han de declarar com a imputats pel 9-N.

500 concentr

 

PROGRAMACIÓ DE TARDOR A LA CASA IRLA
S’ha editat el llibret de la Programació d’Activitats Tardor-2015 de la Casa Irla que encapçala una editorial en la qual el nou director, Manel Gorro, reserva un apartat a agrair la tasca portada a terme pel seu antecessor, Joan Casamitjana, i apunta que presenten “un programa en el que combinarem la literatura, la música, el teatre i com ja és habitual, les exposicions de pintura i fotografia.
En unes dates de profunds canvis en el nostre petit país, continuem amb el cicle «El país que volem». Comencem amb «Aportacions catalanes universals» de Joan Amorós i acabarem el cicle amb la presentació de la «La sala d’estar és un camp de futbol» d’en Josep Maria Fonalleras.
A l’apartat de teatre de petit format, presentem l’obra de la companyia Idària Teatre «Remenant els boscos de nit».
Totalitat de la programació del llibret en el següent ARXIU

500 IRLA

 

RÀDIO SANT FELIU, ANY 35
Aquest 2015 que avança cap al seu final la nostra emissora compleix 35 anys de funcionament a Sant Feliu de Guíxols. Una iniciativa d’un grup de joves que va començar com un entreteniment, amb el pas del temps s’ha anat convertint en una eina de comunicació, entreteniment, informació i dinamització del comerç, al temps que ha anat fent la funció d’escola de ràdio per a molts professionals escampats per importants mitjans d’arreu de Catalunya.
Va néixer com a lliure independent i les normatives autonòmiques ens varen obligar a emetre amb capçalera municipal, funció que es porta a terme des de l’any 1991.
Les noves tecnologies ens han permès arribar a tots vosaltres per altres canals i, sempre, intentant mantenir l’esperit i els propòsits dels qui la varem fundar.
Donem les gràcies a tots els col·laboradors i especialment a tots els que confieu en la nostra feina per continuar comunicant, entretenint, informant i dinamitzant dintre de les nostres possibilitats. Gràcies a tots.

500 ràdio

 

ALERTA PEL NOU ESPIGÓ DEL PORT D’ARO
Una part dels socis del Club Nàutic Port d’Aro es varen manifestar el passat dia 4 d’octubre en protesta per la intenció del Club de procedir a la construcció d’un nou espigó 75 metres més llarg que l’actual davant del paratge protegit de Punta Prima.
Amb aquest projecte de 22 milions asseguren que se suprimirà 250 amarratges d’embarcacions petites i quedaria reservat per a vaixell grans. El paisatge immediat també seria construït i asseguren que l’especulació està servida, i tot amb el vist-i-plau de la direcció de Transports i Mobilitat de la Generalitat. Encara no s’ha donat via lliure des de l’Ajuntament i la intenció és aconseguir que el consistori freni el projecte.
També al web www.change.org s’està fent una recollida de signatures per part de Sterna i propietaris històrics de S’Agaró ho contemplen com una agressió a tot l’àmbit, especialment a la platja de Sa Conca. També s’estan alçant veus als municipis veïns entenent que espigons d’aquestes dimensions afecten als corrents marins i, com ha passat en altres indrets, poden variar l’acumulació de sorra de totes les platges d’aquest tram del litoral.

500 espigó

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 10 d’octubre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
10,30 h. Triangular de Prebenjamins
16,00 h. Futbol empreses, Bar Moreda- Veterans Bonmatí

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,30 h. Benjamí C – Aro
11,00 h. Aleví D – Monells
16,00 h. Juvenil A – Caldes

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Mini Femení – Bisbal
09,00 h. Preinfantil Femení – Bisbal
10,30 h. Infantil Femení – GEiEG
16,00 h. Junior Masculí B – Cassanenc

Diumenge, 11 d’octubre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h. A.D. Guíxols A – Sant Gregori

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,45 h. Benjamí A Lloret
11,00 h. Aleví B – Salt
11,00 h. Benjamí C Fac team
12,30 h. Infantil B – Unió
17,00 h. Femení – Palautordera

Pavelló “La Corcxera”
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Junior Masculí A – Castelló
19,00 h. Senior Masculí – Castelló

500 basquet

El més llegit

I després