I després

CAMPANYA DE SOCIS DE CREU ROJA

Compartiu aquesta història

Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro ha difós una nota en la qual anuncia la nova campanya de captació de socis i que diu textualment: “Com cada any tornem a començar la Campanya de Socis nomenada ZONA CR. Normalment els socis es fan en diferents campanyes per telèfon, però aquesta les fem directament a la Seu de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Valld’Aro.
Aleshores si ets uns persona solidària i tens ganes d’ajudar als demès i no tens temps de fer-ho, pots col·laborar fent una petita ó gran aportació a Creu Roja, perquè pugui portar a terme les diferents activitats i ajudes destinades a persones en situació de vulnerabilitat, apropa’t a la nostre seu a fer-te soci/a , ó ens pots trucar per telèfon i vindrem a casa a emplenar la sol·licitud. Recordem que sense els socis Creu Roja no podria subsistir, donat que es una de les principals fons d’ingressos que tenim.
Col·labora amb nosaltres i cada vegada que ens vegis fent una activitat tindràs la satisfacció de dir, això es fa gracies a la meva petita aportació.
Per a més informació Tel. 972.82.22.00”.

 

El més llegit

I després