I després

INSCRIPCIONS PER A LA TRAILWALKER 2016

Compartiu aquesta història

Intermón Oxfam, entitat que organitza la popular cursa “Trailwalker: 100 km, 1 causa” ha obert ja el període d’inscripcions per a la cursa 2016, que començarà a Olot el 16 d’abril a les 10 del matí, i seguirà la Via Verda Pirineu-Costa Brava fins arribar a Sant Feliu de Guíxols.
El recorregut, de cent quilòmetres justos, s’ha de fer en el termini màxim de 32 hores.
La inscripció, que s’ha de fer a l’espai web de trailwalker, s’ha de realitzar abans del 6 d’abril, amb 200 euros inicials, i els donatius han de tenir, com a mínim, 1500 euros per equip.
Són, com es recordarà, grups de quatre persones amb dos de suport amb cotxe.
Els equips que ja hagin participat en alguna altra ocasió ho tenen més fàcil al web, ja que hi ha l’opció de fer servir el nom d’usuari i el password i ja tenen directament la possibilitat de repetir inscripció automàticament.
Trailwalker és un esdeveniment esportiu de transformació social a través de la promoció de valors com:
-Solidaritat conscient i responsable: per això s’aporten els recursos que facilitin als participants el coneixement de les problemàtiques i les causes que l’originen, el reconeixement de la dignitat humana i els seus drets, la presa de consciència de la corresponsabilització per trobar-hi solucions i promoure el compromís individual i col·lectiu com a via per fer-les possible.
-El destí de la captació. L’aportació econòmica dels participants és singnificativa i proporcionada a l’esforç físic i a la causa social al qual va destinada. Els projectes receptors dels donatius beneficien a col·lectius i no a causes personals. S’apliquen criteris de transparència dels projectes beneficiaris i mecanismes de rendició de comptes.
-Inclusió: tothom hi ha de trobar oportunitats de participar, a través de la participació adaptada, el voluntariat, la difusió o les aportacions econòmiques.
-Criteris ètics en les actuacions pròpies i en relació amb empreses col·laboradores

 

El més llegit

I després