I després

Sessió infantil doble aquest diumenge al Teatre-Auditori i al Montclar de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge a les 12 del matí al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, Xarxa presenta la companyia Txo Titelles amb el seu espectacle familiar Cuac que presenta situacions de la vida quotidiana dels més petits amb una tendra i festiva sensibilitat. La mirada sobre el món que tenen els nens i nenes d’aquestes edats es fa patent en els dos personatges, que viuen i exploren sobretot a través dels sentits i de la curiositat. Alhora, el necessari vincle amb l’adult queda satisfet amb l’enllaç que les manipuladores estableixen amb els titelles, tot emmarcant un entorn de confiança.
En Cuac és un ànec que viu tot sol, tranquil i feliç, i res no molesta la seva rutina diària. Avui, a l’hora d’esmorzar, s’adona que no li queda res per a menjar, ni pa sec, ni blat de moro ni algues! Per tant ha de sortir a buscar menjar. Pel camí troba una caixa d’encaixos…

C.E.M

El Centre Excursionista Montclar obre temporada aquest diumenge, a les 6 de la tarda, a la companyia Kilalia amb Namusu, un espectacle teatral que combina titelles i conta-contes interactius amb la intenció de sensibilitzar sobre l’alimentació sana i el medi ambient, alhora que es reflexiona sobre la realitat de la immigració i la convivència intercultural.
Sinopsi
De tota la vida que en Pep Cacau s’ha dedicat a la seva parada de fruites i verdures del mercat, lloc on fa temps va conèixer a la seva amiga Namusu vinguda del Senegal.
Com ha estat el viatge de la Namusu?
I el de Mr Cacauet a primera classe?
Perquè els tomàquets ufanosos venen de tant lluny i no acaben de sucar bé?
Hi ha carbassons tot l’any? Són igual de bons?
A can Cacau hi ha fruites i verdures de temporada que comparteixen la vida amb d’altres que han viatjat arreu del món. Cada dia més, la gent compra al supermercat i en Pep es planteja de tancar, però les fruites i verdures s’alien amb la Namusu per a ajudar-lo.
Namusu es farà diferents preguntes sobre quines són les hortalisses i fruites de més gust i qualitat, tot reflexionant sobre quin és l’origen i la temporalitat de les fruites, les verdures i les persones.

 

El més llegit

I després