I després

Nito Figueras, pianista i compositor, actuarà aquest divendres a la Casa Irla de SFG

Compartiu aquesta història

Aquest divendres el pianista Nito Figueras, que ja va intervenir la setmana passada acompanyat a la cantant Neus Mar, farà seu l’escenari de la Casa Irla per aportar el seu talent dins de la programació de tardor en el seu auditori.

Pianista, compositor, arranjador i productor, així podríem presentar Nito Figueras. La seva discografia es composa de «Viviendo ahora» (2005), «Opcions… Versions del rock català» (2007) i «Arrels» (2010). La presentació d’aquest últim treball és el motiu principal d’aquest concert, en què trobarem un recull de temes que ja formen part de la història de la música: pop/rock/soul de tots els temps, els quals, en Nito els ha volgut versionar a la seva manera; segons les seves paraules, els ha «nitonejat».

Una col·lecció de petites joies de la música moderna (Elton John, Stevie Wonder, Beatles, Ray Charles, Billy Joel, Sau…) que segur que ja formen part de la banda sonora de la vida de molts. En aquesta ocasió, en Nito es fa acompanyar del seu trio habitual, dos musics d’excepció; Pedrito Martínez al baix i Rafel Rostey a la bateria.

*Entrada 8 euros i reduïda per qui es queda a sopar a Cas Romagué Taverna.

Per més informació trucar a la Casa Irla tel. 972.11.74.39 o adreçar un correu a casa@irla.cat

 

El més llegit

I després