I després

Aquest diumenge, al passeig de Sant Feliu de Guíxols, exhibició i desfilada canina

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 16 d’octubre se celebra la 5a Desfilada Canina al Passeig del Mar de Sant Feliu, amb el següent programa:

-De 10 a 11: Inscripcions.

-A les 10.30h, Exhibició de la Unitat Canina de Mossos d’Esquadra.

-A les 11.30h, Inici de la desfilada de totes les races (obsequi per a tots els participants)

-A les 12.45h, Inici de la desfilada de galgos (gossos llebrers) adoptats i en adopció.

-A les 13.15h, Lliurament de premis. Premis especials per al més ‘guapo’, el més lleig, el més ben vestit, el més pelut, el més pentinat… La decisió del Jurat serà inapel.lable.

El preu d’inscripció és de 3 euros i el benefici de la recaptació anirà a l’entitat Protectora de Llebrers Galgos112.

L’activitat és organitzada per l’Associació Sant Antoni Abat, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i Galgos112

Recordem que Galgos 112 és una associació sense ànim de lucre, amb seu social a Sant Feliu de Guíxols i de delegacions a Barcelona, València, Mallorca, Andalusia i Madrid, i col·labora amb protectores de tots els punts d’Espanya, que té per objectiu la recollida de llebrers retirats o en situació d’ús comercial, esportiu o abandonats, amb la finalitat de donar-los l’assistència veterinària necessària en cada cas i resituar-los en famílies adoptives com a animals de companyia, a més de fomentar la tinença responsable de tot tipus d’animals domèstics i el respecte per la natura.
Es finança mitjançant les aportacions periòdiques de socis, simpatitzants, donatius i l’ajuda als seus col·laboradors i no té càrrecs remunerats, ni directius ni tècnics. Els únics beneficiaris de les aportacions de socis, simpatitzants i col·laboradors són els llebrers.

 

El més llegit

I després