I després

S’ESPEREN 800 MOTOS A LA TROBADA DELS PIRATES

Compartiu aquesta història

El grup motard local “Pirates” celebra el proper diumenge, 1 d’octubre, la seva XIV Trobada de Motos a Sant Feliu de Guíxols que consistirà en la inscripció que es farà entre les 9 i les 11 a la zona dels Jardins Juli Garreta, on es lliurarà la bossa d’obsequis i l’esmorzar, a les 11 s’iniciarà l’espectacular Ruta Pirata i a la 1 el pica-pica i lliurament de trofeus i sorteig d’un cap de setmana a la Costa Brava. També s’ha convocat el Concurs Fotogràfic amb la col·laboració de l’AFIC.

El president dels “Pirates”, Jordi Riera, comentava a la nostra emissora: “Aquest any ho celebrem en un cap de setmana molt particular, ja que coincideix amb la data fixada pel referèndum però hem considerat que no ha de ser obstacle ja que hi ha moltes hores per poder fer-ho tot i varem decidir tirar-ho endavant” .

Quant a les novetats de la present edició destacava: “En aquesta edició hi ha una novetat important, ja que hi ha molta gent que ens ve de força lluny, i els hi hem volgut donar la possibilitat que passin el cap de setmana a Sant Feliu. A través de l’Hotel Montjoi hem aconseguit que ens facin una oferta molt interessant (nit, sopar i esmorzar per 39 euros) que possibilitarà que passin tot el cap de setmana amb nosaltres ja que, per la nit del dissabte, hem programat dos concerts oberts a tothom a la zona de l’aparcament de davant d’El Corsari, i el diumenge fem la trobada i les activitats habituals”.

L’any passat es varen comptabilitzar més de 800 motos, una cinquantena de les quals pertanyen al col·lectiu ganxó, i s’espera igualar la xifra de motoristes que ens venen de tot Catalunya i també de fora, destacant un nombrós grup de francesos i d’andorrans que cada any es desplacen a la trobada, als quals “es dóna la possibilitat de pernoctar, el diumenge estaran més descansats, podran assistir als concerts i tindrem més gent a Sant Feliu”, deia Riera.

Telèfons d’informació: 617 782 735, 676 221 581 i 650 962 333
Telèfon de reserves Hotel Montjoi: 972 820 904

El més llegit

I després