El PDECAT ha enviat una nota en la qual ofereix una crònica d’una de les activitats portades a terme a Sant Feliu el passat cap de setmana i que diu textualment: “El passat diumenge dia 24 durant la concentració a favor de la democràcia, a Sant Feliu de Guíxols es va comptar amb la presència de la Marta Pascal, coordinadora general del PDECAT.

Durant la seva intervenció va fer èmfasi en què seguim mobilitzant-nos pacíficament, convencent els indecisos del nostre entorn i atents a la informació del Govern de la Generalitat per la votació del  proper diumenge dia  1 d’octubre.

També va aprofitar a resoldre dubtes o inquietuts dels manifestants que es varen agrupar per escoltar-la, i finalment va  interpelar a tots els presents a reivindicar els seus drets i llibertats per ells mateixos, pels que ja no hi són, però sobretot pels més menuts, per tal d’oferir-los un país millor.

Seguidament es va procedir a la marxa per la democràcia on la coordinadora del PDECAT va acompanyar al capdavant als membres de l’ANC i Omnium Cultural. El recorregut es va iniciar a la Placeta Sant Joan enfilant  per la Rambla Vidal i fent una parada a la plaça del Mercat per tal de reagrupar a tots els manifestants, els quals van omplir de gom a gom tot l’espai. Seguidament es va continuar per Avinguda Juli Garreta i carrer Hospital finalitzant de nou al punt d’inici. Durant la marxa es podien sentir crits de “Votarem”, “Independència” i “No tenim por” entre els aplaudiments dels ciutadans que restaven als establiments comercials dels voltants.

Finalment es va cloure la marxa amb el Cant dels Segadors i crits de “Visca Catalunya lliure”, i posteriorment molts dels presents varen aprofitar a felicitar i animar a la coordinadora del PDECAT per la feina que el partit està fent amb el President Puigdemont al capdavant”.