NOTA DEL PDECAT DE SANT FELIU

El PDECAT ha enviat una nota en la qual ofereix una crònica d’una de les activitats portades a terme a Sant Feliu el passat cap de setmana i que diu textualment: “El passat diumenge dia 24 durant la concentració a favor de la democràcia, a Sant Feliu de Guíxols es va comptar amb la presència de la Marta Pascal, coordinadora general del PDECAT.

Durant la seva intervenció va fer èmfasi en què seguim mobilitzant-nos pacíficament, convencent els indecisos del nostre entorn i atents a la informació del Govern de la Generalitat per la votació del  proper diumenge dia  1 d’octubre.

També va aprofitar a resoldre dubtes o inquietuts dels manifestants que es varen agrupar per escoltar-la, i finalment va  interpelar a tots els presents a reivindicar els seus drets i llibertats per ells mateixos, pels que ja no hi són, però sobretot pels més menuts, per tal d’oferir-los un país millor.

Seguidament es va procedir a la marxa per la democràcia on la coordinadora del PDECAT va acompanyar al capdavant als membres de l’ANC i Omnium Cultural. El recorregut es va iniciar a la Placeta Sant Joan enfilant  per la Rambla Vidal i fent una parada a la plaça del Mercat per tal de reagrupar a tots els manifestants, els quals van omplir de gom a gom tot l’espai. Seguidament es va continuar per Avinguda Juli Garreta i carrer Hospital finalitzant de nou al punt d’inici. Durant la marxa es podien sentir crits de “Votarem”, “Independència” i “No tenim por” entre els aplaudiments dels ciutadans que restaven als establiments comercials dels voltants.

Finalment es va cloure la marxa amb el Cant dels Segadors i crits de “Visca Catalunya lliure”, i posteriorment molts dels presents varen aprofitar a felicitar i animar a la coordinadora del PDECAT per la feina que el partit està fent amb el President Puigdemont al capdavant”.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació