I després

Serveis Socials de l’Ajuntament segueix col.laborant estretament amb Càritas per fer arribar l’ajut a qui més ho necessita

L’Ajuntament, a través de l’àrea d’Acció Social, segueix treballant colze a colze amb Càritas, ja des de l’inici de la crisi sanitària. Així s’intenta ajudar a la ciutadania que pugui tenir més necessitats en l’actual situació.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament, a través de l’àrea d’Acció Social, segueix treballant colze a colze amb Càritas, també des de l’inici de la crisi sanitària. Així s’intenta ajudar a la ciutadania que pugui tenir més necessitats en l’actual situació.

La regidora de l’àrea, Laura Serrano, explica que “Càritas ha augmentat el nombre de famílies ateses. Amb això, el banc d’aliments necessita cada cop més recursos i ens demanen que fem una crida per si algú vol fer alguna donació, que sempre serà benvinguda”. Podeu accedir a la informació de com fer donacions, alimentàries o econòmiques, aquí.

També es pot trucar al 972.32.70.00, donar les dades, i així des del mateix Ajuntament els les faran arribar. La regidora ha volgut recordar que Càritas, durant tot l’any, treballa amb el consistori “per tal d’atendre a les famílies més vulnerables. Com sempre, el nostre agraïment a l’entitat per la gran tasca que realitzen”.

El més llegit

I després