I després

L’Ajuntament informa que Serveis Socials està rebent consultes que no són del seu àmbit

El consistori de Sant Feliu de Guíxols ha alertat que l’Àrea d'Acció Social i Ciutadana, com formalment es coneix Serveis Socials, està rebent consultes telefòniques que no es corresponen amb el seu àmbit competencial. Són demandes, principalment, d’assessorament i orientació de caràcter ocupacional i/o laboral, que s'haurien de dirigir a Promoció Econòmica.

Compartiu aquesta història

El consistori de Sant Feliu de Guíxols ha alertat que l’Àrea d’Acció Social i Ciutadana, com formalment es coneix Serveis Socials, està rebent consultes telefòniques que no es corresponen amb el seu àmbit competencial. Són demandes, principalment, d’assessorament i orientació de caràcter ocupacional i/o laboral.

Per aquest motiu, l’Ajuntament recorda que els ganxons i ganxones disposen d’un número genèric d’atenció al públic. És el 972 32 70 00 i està operatiu de dilluns a diumenge entre les 9:00h del matí i les 19:00h de la tarda. Des d’aquest telèfon central us desviaran a l’àrea de l’Ajuntament que més s’ajusti a la vostra consulta.

Tanmateix, si la petició té a veure clarament amb un aspecte laboral o ocupacional, com ara una demanda d’orientació pel que fa a subsidis o ajudes per desocupació, l’àrea que se n’encarrega és Promoció Econòmica. Podeu contactar-hi o bé trucant al telèfon central de l’Ajuntament (972 32 70 00) perquè us hi derivin o bé telefonant directament a Promoció Econòmica al 972 32 70 33.

El més llegit

I després