Arran de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia del Coronavirus, enguany el Guíxols Flors, la tradicional campanya que omple de flors la ciutat, s’ha convertit en el Guíxols Flors At Home. Des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha readaptat la proposta per poder-la celebrar des de casa. Així doncs, el 67è concurs – Exposició de Flors celebrarà aquesta edició en format virtual. L’objectiu és inundar les xarxes socials d’imatges de plantes i flors.

Entre l’1 i el 7 de maig, els ciutadans i ciutadanes podran enviar un màxim de 3 fotografies de plantes i flors per persona. Al final, els guanyadors seran premiats. Hi ha diverses modalitats on participar, que trobareu detallades a les bases del concurs.

Hi pot participar tothom qui ho desitgi, no cal que sigueu professionals de la jardineria. Les fotografies s’hauran d’enviar a l’adreça de correu activitats@guixols.cat o a través de WhatsApp al 609763915 indicant el nom, cognom i modalitat de concurs. També s’hi podrà participar via xarxes socials etiquetant les imatges des d’Instagram i Facebook amb el hastagh #guixolsflorsathome

 CLICA AQUÍ PER ACCEDIR A LES BASES DEL CONCURS