I després

S’entreguen les medalles de la Guíxols Cup celebrada aquest cap de setmana

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha acollit aquest cap de setmana la VI Guíxols Cup en modalitat d’Optimist, una prova puntuable pel circuït català i que està organitzada pel mateix Club Nàutic.

Compartiu aquesta història

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha acollit aquest cap de setmana la VI Guíxols Cup en modalitat d’Optimist, una prova puntuable pel circuït català i que està organitzada pel mateix Club Nàutic.

A l’entrega de guardons hi han assistit el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat, David Oliveras, el representant de la Federació Catalana de Vela i membre de la seva junta, Jordi Parés, i com a representant de la comissió esportiva del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, Josep Mediñà.

En Optimist Grup 1 s’ha imposat Fernando Puig del Real Club Náutico Denia, seguit al podi per Daniel Garcia del Club Náutic El Masnou i Carlos Espí del Real Club Náutico Valencia. Destaca el paper del regatista local Izan Codinachs, que ha finalitzat cinquè a la taula.

En Grup 2, l’or ha estat per Maria Blanco del Club Nàutic El Balís, la plata pel regatista del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols Marcel Marfà, i el bronze per Sergi Garreta del Club Nàutic Vilassar de Mar. La regatista de Sant Feliu, Mireia Garriga, ha fet una destacada cinquena posició.

El regidor, David Oliveras, en un moment de l’entrega de guardons.

La competició ha comptat amb dues jornades molt assolellades però amb condicions desiguals. Dissabte el temps ha estat complicat, arran del vent de garbí i les corrents de llevant que han dificultat la tasca dels regatistes malgrat el gran esforç del personal d’aigua. Diumenge hi ha hagut un vent de nord molt còmode que ha permès la celebració de quatre proves per grup.

La regata s’ha portat a terme complint amb un rigorós protocol de seguretat anti covid-19 que ha permès garantir una competició segura tant pels participants com pels equips i acompanyants.

La Guíxols CUP seguirà els propers 13 i 14 de març amb l’entrada a competició dels Làsers i el 27 i 28 de març serà el torn de les classes Europa i 420.

El més llegit

I després