I després

S’ENREGISTRA EL PICALLETRES A SFG

Compartiu aquesta història

La setmana passada Televisió Costa Brava va enregistrar al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols les eliminatòries del Picalletres 2014/2015, que cadascuna de les televisions locals que hi participen enregistren en les seves respectives regions.
A nivell de Catalunya s’ha comptat amb la participació de 12.000 alumnes, 200 centres, 7 anys d’emissió, 40 televisions i ràdios locals i està subvencionat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
En el cas del Baix Empordà són 9 instituts: El Ridaura, el de Palamós, el de Sant Feliu de Guíxols, el Francesc Cambó, el Baix Empordà, el Vedruna, el de La Bsibal, el Sant Elm, el de Torroella de Montgrí o el Puig Cargol. Són nois i noies que estudien a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Verges, Castell d’Aro, Palafrugell,Sant Antoni de Calonge i Torroella de Montgrí.
Entretenir, fomentar la lectura en català i promoure l’ús de la llengua tan oral com escrit, són els objectius amb els quals va néixer el Picalletres, un programa que s’emetrà per Televisió Costa Brava el dia 31 a les 21:00 Els programes els trobaran també al diari digital del grup de comunicació baix empordanès.
La presentació de la temporada 2014/2015, que va anar a càrrec de l’actor i presentador Dafins Balduz, es va fer el passat divendres al teatre i va comptar amb la presència de la guanyadora absoluta de la passada edició, la guixolenca Jordina Escofet.

El més llegit

I després