S’ENREGISTRA EL PICALLETRES A SFG

La setmana passada Televisió Costa Brava va enregistrar  al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols les eliminatòries del Picalletres 2014/2015, que cadascuna de les televisions locals que hi participen enregistren en les seves respectives regions.
A nivell de Catalunya s’ha comptat amb la participació de 12.000 alumnes, 200 centres, 7 anys d’emissió, 40 televisions i ràdios locals i està subvencionat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
En el cas del Baix Empordà són 9 instituts: El Ridaura, el de Palamós, el de Sant Feliu de Guíxols, el Francesc Cambó, el Baix Empordà, el Vedruna, el de La Bsibal, el Sant Elm, el de Torroella de Montgrí o el Puig Cargol. Són nois i noies que estudien a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Verges, Castell d’Aro, Palafrugell,Sant Antoni de Calonge i Torroella de Montgrí.
Entretenir, fomentar la lectura en català i promoure l’ús de la llengua tan oral com escrit, són els objectius amb els quals va néixer el Picalletres, un programa que s’emetrà per Televisió Costa Brava el dia 31 a les 21:00 Els programes els trobaran també al diari digital del grup de comunicació baix empordanès.
La presentació de la temporada 2014/2015, que va anar a càrrec de l’actor i presentador Dafins Balduz, es va fer el passat divendres al teatre i va comptar amb la presència de la guanyadora absoluta de la passada edició, la guixolenca Jordina Escofet.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació