I després

S’engeguen uns ajuts per la retirada d’amiant en materials d’aïllament, construcció i cobertes

La retirada d'amiant en cobertes es podria complementar amb subvencions per a la col·locació de plaques fotovoltaiques

Compartiu aquesta història

La Generalitat, a través de l’Agència de Residus de Catalunya, ha engegat uns ajuts per a la retirada, en orígen, de residus corresponents a materials d’aïllament i de construcció que continguin amiant.

A aquests ajuts s’afegeix una segona línia que seria per a la retirada de cobertes que també continguin amiant. Aquesta línia, a més, es podria complementar amb subvencions per a la col·locació de plaques fotovoltaiques en aquestes cobertes, un cop retirat el material. Així no explica la tècnica d’habitatge de l’Ajuntament, Núria Solé, qui també destaca a qui van dirigits cadascun d’aquests ajuts.

Pel que fa als imports, el màxim subvencionable per a la retirada de residus de material d’aïllament i de construcció que contingui amiant és de 30.000 euros. Pel que fa la segona línia, la que correspon a la retirada d’aquests residus en les cobertes, l’import subvencionable depèn de la quantitat de metres quadrats de la superfície a retirar.

Per a més informació us podeu dirigir a l’Oficina Local de Rehabilitació de l’Ajuntament, que es troba al carrer de la Rutlla, 20. També podeu trucar per telèfon al 972 82 25 99 o enviar un correu electrònic a habitatge@guixols.cat.

Imatge resum dels ajuts i imports subvencionables

El més llegit

I després