I després

Alumnes de Batxillerat Artístic han portat al Festival Píndoles de Barcelona l’espectacle ‘Sorority paradise’

Compartiu aquesta història

Alumnes de Batxillerat Artístic de l’INS Sant Elm han portat aquest dissabte el seu espectacle ‘Sorority paradise’ fins el Festival Píndoles del Castell de Montjuïc de Barcelona.

Aquesta és una obra de microteratre, escrita i interpretada per elles mateixes, i que ha comptat amb el mentoratge de Marta Aran. Es tracta d’una proposta teatral que varen crear pel Festival Píndoles que es va celebrar a Sant Feliu fa uns quants mesos.

La professora d’Arts Escèniques de l’institut ganxó, Mariona Font, valora molt positivament la feina feta per les alumnes durant les diverses representacions que varen fer dissabte.

Segons Font, el públic va rebre molt bé l’obra. Pel que fa a les alumnes, estaven nervioses, però l’haver representat l’obra amb anterioritat a Sant Feliu els va donar seguretat. L’espai on varen actuar no era un teatre sinó un espai dins el mateix Castell de Montjuïc.

Sorority Paradise’ explica la història de les vedettes d’un cabaret que un bon dia decideixen rebel·lar-se contra el públic que habitualment assisteix al seu espectacle.

L’obra està interpretada per Júlia BonillaAlba CalabuigAna MontserratSara MuñozAlison PoloAfra PujolBerta Soler i compta amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu.

Aquest espectacle està escrit i interpretat per les mateixes alumnes
Moment d’una de les 6 actuacions que les alumnes varen fer durant el festival

El més llegit

I després