I després

S’engeguen ajuts en l’àmbit de la restauració afectada per la Covid i per la modernització de petites i mitjanes empreses del sector del llibre

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa de la convocatòria per la concessió de diversos ajuts dirigits a la retauració afectada per la Covid 19 i per la modernització de les petites i mitjanes empreses del sector del llibre.

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa de la convocatòria per la concessió de diversos ajuts dirigits a la retauració afectada per la Covid 19 i per la modernització de les petites i mitjanes empreses del sector del llibre. Els podeu consultar a continuació.

► Ajuts extraordinaris en l’àmbit de les activitats de la restauració, afectades econòmicament per les mesures decretades per pal·liar els efectes de la Covid 19, per tal de fer efectiva la continuïtat de les seves activitats i la reactivació d’aquests sectors.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 3 de maig de 2022 a les 14:00 hores o fins l’exhauriment del pressupost. Trobareu més informació fent clic aquí.

► Ajudes públiques dotades amb 9 milions d’euros per la modernització de les petites i mitjanes empreses del sector del llibre. L’objectiu és fomentar la millora dels processos de distribució i subministrament de llibres, i promoure la modernització de les llibreries. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 28 d’abril de 2022 a les 14:00 hores.

Consulteu tota la informació fent clic aquí.

El més llegit

I després