I després

S’engega una campanya informativa a les platges per explicar les zones on es pot o no fumar

L'ajuntament posa a disposició dels usuaris uns cendrers cònics per dipositar-hi les burilles i altres residus

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu ha engegat, com ja va fer la temporada passada, la campanya informativa d’aquest estiu dirigida als usuaris de les platges de Sant Feliu per informar-los sobre els espais on està permès fumar i a on no.

La platja gran de Sant Feliu i la de Sant Pol estan dividides en dues zones, una de fumadors i una de no fumadors. La regidora de Medi Natural de l’ajuntament, Marifé Larragay, explica com estan estructurades aquestes divisions i també destaca que s’entreguen als usuaris uns cendrers cònics per evitar que s’escampin les burilles a la sorra.

En els sectors de platja on està permès fumar s’entreguen als usuaris aquests cendrers cònics, de color taronja i fabricats amb plàstic reciclat, on a més de les burilles s’hi poden llençar els xiclets o papers, entre altres residus, per evitar embrutar l’espai. Qui ho desitgi, pot recollir els cendrers a la zona del servei de socorrisme.

En aquesta campanya informativa també s’explica als usuaris que durant l’estiu no està permès que es portin els gossos a la platja. Des del consistori es recorda que qui vulgui pot portar la seva mascota a la Cala del Niu, a tocar de la Cala Maset, prop de Sant Pol, on sí que està permès portar els gossos a banyar.

El més llegit

I després