I després

Adrià Solé de l’associació esportiva de pesca de Sant Feliu es proclama campió d’Espanya sub21

Albert Ribas va quedar cinquè classificat en la categoria de veterans

Compartiu aquesta història

Adrià Solé de l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols es va proclamar campió d’Espanya sub 21 al campionat d’embarcació fondejada celebrat entre el 30 de juny i el 2 de juliol al municipi de San Esteban de Pravia, a Astúries. Solé es mostra orgullós del títol obtingut i ens explica les difícils condicions meteorològiques que el varen acompanyar durant les proves.

Solé va inciar-se al món de la pesca competitiva amb 16 anys, tot i que ja havia pescat abans com a aficionat als ports i les platges.  

L’associació esportiva ganxona va participar al campionat amb tres representants, Solé en categoria sub21 i els altres dos en la de veterà, que són els majors de 55 anys. Albert Ribas, per la seva banda, va quedar cinquè en aquesta segona categoria.

Amb els resultats obtinguts, els dos esportistes ganxons han obtingut la classificació pel mundial del proper 2024 en les seves respectives categories. De cara al mes de setembre se celebrarà un altre classificatori pel campionat d’Espanya que se celebrarà el proper any.

Albert Ribas en el moment de rebre el reconeixement per la seva cinquena plaça

El més llegit

I després