I després

Seguiment de la borrasca Glòria a Sant Feliu de Guíxols

La borrasca Glòria persisteix a Sant Feliu de Guíxols. L’alcalde de la ciutat, Carles Motas, ha explicat a Ràdio Sant Feliu que la nit del dimarts 21 de gener a dimecres 22 ha portat incidències.

Compartiu aquesta història

La borrasca Glòria persisteix a Sant Feliu de Guíxols. L’alcalde de la ciutat, Carles Motas, ha explicat a Ràdio Sant Feliu que la nit del dimarts 21 de gener a dimecres 22 ha portat incidències. Per una banda, hi ha hagut despreniments a la carretera de Tossa que a hores d’ara ja s’han resolt i, per altra banda, també hi ha hagut una afectació important en un dels espigons de la Platja de Sant Feliu. A més, durant les darreres hores el temporal marítim ha anat en augment i el mar ha deixat gairebé sense sorra les platges.

L’alcalde ha parlat d’un “temporal excepcional” i demana màxima prudència a la població. Cal mantenir-se allunyats de la primera línia de mar i evitar apropar-se a la platja. Malgrat haver tingut un matí de treva, Carles Motas ha advertit que ‘no podem confiar-nos’ perquè aquesta tarda hi ha previsió que tornin les pluges i segueixi en actiu la tempesta. Així doncs, demana a la col·laboració de tothom a l’hora de respectar les recomanacions de seguretat per tal d’evitar més incidències.

Podeu seguir l’última hora als canals oficials de l’Ajuntament i a www.guixols.cat/emergencies, on també hi trobareu consells de seguretat en cas d’emergència.

El més llegit

I després