I després

Se suspèn l’activitat escolar de Sant Feliu de Guíxols pel dijous 23 de gener

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha comunicat que, davant la possibilitat de fortes inclemències meteorològiques i seguint les indicacions del Departament d’Educació, s’ha acordat la suspensió de l’activitat escolar a la demarcació de Girona per demà dijous 23.01.2020. Per tant, a Sant Feliu de Guixols NO hi haurà classe dijous 23.

És una decisió que s’ha pres arrel de les incidències que està provocant la borrasca Glòria des del passat diumenge. La passada nit del 21 de gener la pluja, la força del temporal i un canvi en l’orientació del vent, va provocar que la part final de l’espigó de Rius i Calvet perdés la part final del mirador. El corrent i les fortes onades, en impactar contra la base de l’espigó, van fer que part de les roques es desplacessin, i han descalçat la part de sobre, el quadrilàter realitzat en formigó. També van patir danys unes escales, també de formigó, que donaven d’accés a la platja del costat de l’antic Palm Beach.

Aquests dos punts s’afegeixen al desprendiment de roques de la carretera de Tossa, o problemes en la part final de la desembocadura de la riera de Sant Pol. Molts d’aquests problemes s’han anat resolent a mida que s’anaven produint, al llarg del dia i de la nit.

Tota la informació la trobareu a www.guixols.cat/emergencies.

El més llegit

I després