Durant els mesos de febrer, març i abril es faran uns cursos a la Biblioteca sobre tecnologies de la informació i la comunicació, estan dirigits a totes les edats a partir dels 16 anys.

Els joves i adults poden seguir els cursos cada dijous de 16.30 a 19.30 on s’impartiran classes sobre temes com el correu electrònic, gestions quotidianes a Internet, funcionament d’aplicacions de salut, iniciació al full de càlcul o participació en les xarxes socials. No és necessari inscriure’s a tots els cursos, només a aquells que estiguin interessats.

27 de febrer: El Correu electrònic, Gmail.
5 de març: Gestions quotidianes a internet.
12 de març: La nostra salut i les noves tecnologies (1), apps de salut.
19 de març: la nostra salut i les noves tecnologies (2), apps d’emergència i d’hàbits saludables.
26 de març: iniciació al full de càlcul.
2 d’abril: Participa a les xarxes socials, facebook.

Les places són limitades i cal inscriure’s a la Biblioteca, trucant al telèfon 972 32 40 57 o bé per correu-e biblioteca@guixols.cat

D’altra banda, Code Club a les biblioteques és una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat, que juntament amb Code Club Catalunya i les universitats UOC, UPC-FIB, UDG, UPF, UB-Biblioteconomia i Elisava, que vol iniciar als nens i nenes de 9 a 12 anys a la programació d’ordinadors. Aquest any els tallers es realitzaran en 12 sessions, des del dissabte 29 de febrer fins al 30 de maig. L’horari serà de 10 a 11.30 h.

Cal inscripció prèvia per telèfon 972 32 40 57 o bé per correu electrònic: biblioteca@guixols.cat