I després

SEGONS RESIDENTS TAMBÉ PODEN ACCEDIR A CANYET

Compartiu aquesta història

El regidor de serveis de platges, Salvador Calabuig, ha anunciat que en una nova reunió amb representants de la comunitat de propietaris de la urbanització Rosamar de Santa cristina d’Aro (Canyet), s’ha arribat a un nou acord, que beneficiarà als segons residents de Sant Feliu de Guíxols, sobre els usos de la platja de Canyerets accedint-hi a través de la urbanització Rosamar.

Fins l’any 2014 els guixolencs que volien accedir des de la carretera de Tossa a la urbanització eren aturats a la barrera d’accés i obligats a abonat 7 euros per vehicle, la qual cosa suposava una fórmula dissuasòria que facilitava l’ús exclusiu per als residents de la zona.

Després de marcades diferències en les negociacions es va arribar a l’acord que els vehicles de residents de Sant Feliu que presentin el DNI com a comprovant, podran accedir lliurement sense haver d’abonar cap quantitat a l’entrada, i la novetat és que tots aquells segons residents que presentin el DNI i el rebut de l’IBI del seu habitatge a Sant Feliu també tenen accés lliure des d’aquest estiu.

La platja de Canyerets pertany al terme municipal de Sant Feliu i en aquest punt es troba la frontera natural amb Santa Cristina d’Aro, divisió que ja fou motiu de controvèrsia amb les fites fa uns anys, que va acabar amb un contenciós judicial entre els ajuntaments resolt a favor del consistori ganxó.

L’Ajuntament guixolenc es continuarà fent càrrec del manteniment i els serveis de la seva platja i l’aigua de les dutxes l’abonaran al 50% entre la comunitat i el consistori ganxó.

Aquest sistema de pagament per accedir a la urbanització se sol realitzar des del cap de setmana anterior a la revetlla de Sant Joan fins els volts de la Diada de l’11 de setembre.

El més llegit

I després