I després

SEGON BLOC DE PÍNDOLES FINANCERES A SFG

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, convida a participar al segon bloc de píndoles financeres que porta l’enunciat: “determinar el preu mínim per garantir la rendibilitat del producte o servei i calcular la caixa mínima diària per sostenir el negoci”.

Aquestes píndoles formatives tenen una durada de 1 hora i 45 minuts cadascuna i el seu objectiu és ampliar els coneixements sobre temes financers i avaluar, in situ, la pròpia empresa per a millorar-ne les seves finances. Es realitzaran casos pràctics per a valorar el negoci, i es faran números per poder-lo ampliar. Les dates seran els propers dies 3 i 5 d’octubre d’enguany.

La sessió es portarà a terme a l’ aula de formació de Guíxols Desenvolupament (C/ Dels enamorats 65-99 pis de l’estació d’autobusos) de les 9:30h dins les 11:15h , a càrrec del Sr. Xavier Veciana, responsable formador de l’empresa Training Low Cost.

Aquestes dues sessions són gratuïtes i les places són limitades, pel que es prega confirmació d’assistència abans del dia 30 de setembre.

Les persones interessades en participar aquesta formació s’han d’inscriure a: http://www.ddgi.cat/formacioenxarxa

Per més informació podeu contactar amb l’Àrea d’activitat econòmica i projectes estratègics, al telèfon 972 32 70 33, o bé via correu electrònic a: sae@guixols.cat.

El més llegit

I després