I després

Sebastià Alzamora presenta el llibre ‘El Federal’ davant desenes de persones

L'autor va conèixer la figura de Pere Caimó a través d’un familiar, cosa que el va portar a descobrir la seva història a través de l’Arxiu Municipal

Compartiu aquesta història

L’escriptor Sebastià Alzamora ha presentat aquest dimarts al Saló de Plens de l’Ajuntament el seu llibre ‘El Federal’ en un acte que ha comptat amb la presentació de Jordi Grau, periodista i president del Col·legi de Periodistes de la província de Girona, i al qual hi han assistit desenes de persones.

El llibre parla del diputat i alcalde de Sant Feliu, Pere Caimó, la seva esposa, Isabel Batalla, de la sindicalista pionera Isabel Vilà, i dels fets del Foc de La Bisbal. Així ens ho explica l’autor.

L’autor va descobrir la figura de Pere Caimó a través d’un familiar del polític ganxó, cosa que el va portar a investigar la seva història a través de l’Arxiu Municipal.

Sebastià Alzamora ha escrit reconegudes i premiades novel·les com ‘Sara i Jeremies’ o ‘La pell i la princesa’. Entre les seves obres també destaquen ‘Miracle a Llucmajor’, ‘Crim de sang’ o llibres de poesia com ‘La netedat’, que ha estat traduït al francès, l’italià, el castellà, l’anglès, el portuguès, el polonès i el danès.

El més llegit

I després