I després

Mor Joan Fernández Guillem a l’edat de 57 anys

Va ser locutor de la nostra emissora amb el programa ‘La pallissa’, a més de discjòquei a històriques sales com Paladium, Pachá, Tiffany's o Palm Beach

Compartiu aquesta història

Ha mort Joan Fernández Guillem a l’edat de 57 anys. Era fill del cantaire Pepe Fernández i de Carme Guillem. Va començar la seva trajectòria a Ràdio Sant Feliu, a les instal·lacions situades llavors al carrer Capmany. A partir de llavors, la música es va tornar imprescindible en la seva vida, cosa que el va portar a col·laborar en diverses emissores com Ràdio Costa Brava o Ràdio Blanes.

A la nostra emissora presentava el programa ‘La pallissa’, on va fer famoses frases com “aquesta cançó ens acaba d’arribar amb la Sarfa de les sis”. També va treballar de discjòquei a històriques sales de la zona com Paladium, Pachá, Tiffany’s o Palm Beach.

La vetlla serà avui dimarts 16 d’abril de 3 a 5 de la tarda. Un cop acabada la vetlla, tindrà lloc la cerimònia de comiat al mateix tanatori de Sant Feliu de Guíxols. Des de Ràdio Sant Feliu enviem una forta abraçada a la família.

El més llegit

I després