I després

S’ASFALTEN ELS CARRERS ADEN I IRIS

Compartiu aquesta història

Des del passat dimarts s’ha estat procedint a asfaltar els carrers Iris i Aden, unes obres que presentaven retards de mesos en la seva execució, a l’igual que els trams de Santa Magdalena i Miquel Boera. L’’obra està pràcticament enllestida, i faltarà repintar la senyalització horitzontal, col.locar la vertical dels carrers i petits acabats.
Després de les molèsties ocasionades, el Govern Municipal s’ha compromès a rebaixar la part proporcional de l’import dels guals pels mesos de retard en l’execució de l’obra que ha tingut un cost de 326.353,68 € IVA a part.
L’alcalde, Carles Motas, va avisar per carta dies abans els veïns d’aquests dos carrers. “Després del retard que s’ha produït en les obres que s’han dut a terme en els carrers Iris i Aden, finalment aquestes estan arribant a la seva fi. Les obres a la ciutat sempre són necessàries però les presses són males conselleres”, expressava.
Els carrers disposen de xarxa separativa de sanejament (aigües plujanes i aigües negres per separat). Però la xarxa de recollida d’aigua de pluja no pot entrar en servei ja que manca la construcció d’un nou col·lector per la Ctra. de Girona, que no estava previst en l’obra inicial i per la qual cosa s’ha precintat.
Ta i com apuntàvem a l’inici, l’Equip de Govern s’ha compromès a bonificar la taxa de gual als veïns que afectats pel retard de l’obra, i que no han pogut entrar els vehicles als garatges. La bonificació de la taxa s’aplicarà de manera proporcional al retard que han patit les obres. Es pot sol·licitar la bonificació fins el proper 30 de setembre entrant la instància corresponent.

El més llegit

I després