I després

CAP DE SETMANA FARCIT D’ACTIVITATS A SFG

Compartiu aquesta història

Sant Feliu tancarà el mes d’agost amb un munt d’activitats de final de temporada malgrat que pel setembre se n’inicien d’altres ja més encarades al consum domèstic.
Des d’aquest dimecres se celebra el primer “Tango Costa Brava, International Tango Meeting” pels carrers, platges i vaixells que desembocarà amb una gran gala el dissabte a Las Vegas.
La “Nit en Blanc”, que s’allargarà fins la matinada conté una autèntica cataracta d’activitats, comerços oberts, concerts i, en definitiva, un ambient espectacular per tota la ciutat com es va comprovar en la primera edició de l’any passat. PROGRAMACIÓ
També nou cap de setmana de fires amb la cinquena edició del Scrapmaniàtics que abraça una multitud de processos creatius que donen com a resultat la personalització dels records a través d’àlbums, “layouts”, invitacions, targetes, etc.
La “Volta del serrà”, organitzada pel Club Aquàtic Xaloc, omplirà la badia de nedadors i de caiacs el diumenge al matí.
La Mostra de Cançó de Taverna també va enllestint la seva vint-i-unena edició amb concert el divendres als Jardins Juli Garreta del cantautor Sé, que acompanyarà als Llops de Mar el diumenge a partir de les 10 a la placeta del far de l’escullera.
El barri del Puig celebra aquest divendres el seu segon sopar a la fresca obert a tothom on hi hauran visites guiades als safareigs i refugi antiaeri, espectacle infantil, sardanes, projecció audiovisual, sopar i ball.
En l’àmbit polític destaca la presència dissabte a la Plaça Salvador Espriu de Lluís Llach (+ Anna Caula, Carles Puigdemont i Marta Rovira) en l’acte organitzat per Junts pel Sí i la presència, dilluns, al Teatre-Auditori de Carme Forcadell (Junts pel Sí) i Jordi Navarro (CUP).

El més llegit

I després